There is one three-year-old group at Bundoora Pre-school: the Joeys. Children in the three-year-old group attend two, 2.5 hour sessions per week.
See, Three-year-old groups for more information
Monday 8.30 am – 11.00 am
Friday 2.00 pm – 4.30 pm
There are two four-year-old groups – the Possums and the Koalas. The children in these groups will attend three sessions per week, as below.
Monday: 11.45am – 4.30pm (4.75 hours)
Tuesday: 8.15am – 12.00pm (3.75 hours)
Thursday: 8.30am – 3.00pm (6.5 hours)
Tuesday: 12.45pm – 4.30pm (3.75 hours)
Wednesday: 8.30am – 3.00pm (6.5 hours)
Friday: 8.15am – 1.00pm (4.75 hours)